Hava Durumu

İnegöl’de kısa film yarışması

İnegöl Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından düzenlenen “1. Kısa Film Yarışması”nın startı verildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegöl’de kısa film yarışması
 Birinciye 5 bin TL, ikinciye2 bin 500 TL, üçüncüye bin TL ve mansiyon ödülünün verilecei İnegöl 1. Kısa Film Yarışması için başvurular alınmaya başladı. Yarışma için başvurular, www.inegolkultursanat.org adresinden Kısa Film Yarışması Linkini tıklayarak yapılacak. Konusu çevre bilinci ve kent kültürü olan yarışma hakkında teferruatlı bilgi almak için İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi’nin 0224 713 70 55 telefonu aranabilecek.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu şehir hepimizin. İnegöl’ümüze artı bir değer katmak, şehrimizin refah seviyesini artırmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu anlayışla şehir hayatının kalitesini yükseltecek önemli projeleri İnegöl Kent Konseyi ile birlikte yapmaya çalışıyoruz. Herkesi kucaklayacak birçok çalışmaya imza atıyoruz. Bildiğiniz gibi en son İnegöl Kent Konseyi ile birlikte trafik terörüne dur diyecek örnek bir projeyi hayata geçirmiştik” dedi.
İnegöl’ün sosyal hayatına değer katacak kısa film yarışmasının önemine dikkat çeken Taban, “Çevre bilinci ve kent kültürünü öne çıkartacak kısa film yarışması ilçe halkı, gençler ve öğrenciler için de güzel bir fırsat olacak. Dereceye giren film sahiplerine hatırı sayılır oranda çeşitli ödüller vereceğiz” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.