Hava Durumu

İnegöl’de okul güvenliği toplantısı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde okulların güvenliği masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegöl’de okul güvenliği toplantısı
 İnegöl Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde yapılan çalışmalar toplantıda ele alındı. 
İnegöl Mobilya Müzesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü İlhami Araali, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, okul müdürleri, muhtarlar, jandarma ve emniyet personeli katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ali Akça, “Hepimiz biliyoruz ki evlatlarımız bizlerin geleceği. Yarının Türkiye’sini yönetecek ve şekillendirecek olan çocuklarımız. Dolayısıyla bizim ana gayelerimizden biri, yarının Türkiye’sini yönetecek evlatlarımızı yarınlara daha iyi hazırlamak. Bunun için de elimizdeki tek araç eğitim. Eğitim sadece devletin işi değildir. Bu toplantı, okul güvenliğinin ötesinde olacak. 2017-2018 eğitim öğretim yılının kazasız belasız bir dönem olmasını diliyorum” dedi.
Kaymakam Ali Akça, “Uyuşturucu ile ilgili son 2 yılda. özellikle emniyet ve jandarma personeli ile birlikte yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Uyuşturucu satarak, imal ederek geçim sağlamaya çalışan bir takım art niyetli kişiler var. Bunlarla ilgili mücadelemizi sürdürüyoruz. Hasbelkader uyuşturucu madde bağımlısı insanlar için bir çözüm yolu üretmek lazım. İnegöl Belediyesi’nin yeni açacağı birimin güzel çalışmalar yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.