Hava Durumu

İnegölspor’da gözler 11 Haziran’da

İnegölspor’da genel kurul süreci sancıları devam ediyor. 25 Mayıs’taki genel kurulda iş başına gelen Cebrail Kemer başkanlığındaki yeni yönetim, 5 gün sonra olağanüstü genel kurul kararı alırken, 11 Haziran’daki toplantı öncesi belirsizlik sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegölspor’da gözler 11 Haziran’da
 Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Bursa temsilcisi İnegölspor’da yeni yönetim bilmecesi hala çözülemedi. İlk 3 toplantıda başkan ve yeni yönetimini seçemeyen İnegölspor’un 25 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel kurulunda sürpriz aday olarak çıkan Cebrail Kemer, başkanlık görevine getirilirken, yeni başkan ve yönetimin görev süresi uzun sürmemişti.
Kötü geçen bir sezonun ardından Timur Erezsarı başkanlığındaki yönetim, bir dönem daha görev süreleri olmasına rağmen Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. İlk iki toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamadığı için toplantı yapılamazken, tüzük gereği 25 Mayıs Perşembe günü yapılan kongrede iş adamı Cebrail Kemer başkanlık görevine getirildi.

Kemer dönemi 5 gün sürdü
Cebrail Kemer başkanlığında Ahmet Yavuzyiğit, Atilla Türkoğlu, Aziz Bolat, Deniz Erdem, Erdin Topal, Ersin Fener, Hamit Haraslı, Kamuran Tanrıverdi, Mehmet Döngel, Mustafa Arıcı, Saim Metinbaş, Serdar Nalcı, Serhat Kılınç, Serkan Girgin, Serkan Taşdemir ve Serkan Yentürk’ten oluşan yeni yönetim, ilk iş olarak teknik direktörlük görevine Taşkın Göngör’ü getirirken, Güngör ismine gelen tepkiler üzerine sözleşme 12 saat sonra feshedildi. Tepkilerin artması üzerine ise Cebrail Kemer başkanlığındaki yönetim ani bir kararla, görevdeki 5. gününde olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Genel kurul 11 Haziran’da
Kemer başkanlığındaki yönetimin aldığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Haziran Pazar günü saat 15.00’de Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantı 18 Haziran Pazar günü aynı saat ve yerde yapılacak. Cebrail Kemer ve yönetiminin yola devam edip etmeyecekleri konusunda net bir açıklama yapılmazken, bordo-beyazlılar tarihinin en sancılı genel kurul sürecini bir an önce tamamlamak istiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.