Hava Durumu

İTSO’dan Emniyet Müdürü Karaali’ye ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) heyeti, İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Karaali’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2017 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2017 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İTSO’dan Emniyet Müdürü Karaali’ye ziyaret
 İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, Oda yönetim kurulu üyeleri ve Genel Sekreter Mustafa Şentürk, Emniyet Müdürü İlhami Karaali’ye yaptığı ziyarette, ilçenin asayiş ile meselelerini değerlendirdi. Metin Anıl, İnegöl’de görev yapan bir emniyet mensubunun emniyet müdürü olarak atanmasını ilçe için önemli bir şans olduğunu söyledi. Anıl, İnegöl’de emniyet güçlerinin görevini daha iyi yerine getirebilmesi için oda olarak üzerine düşeni yapacaklarını belirterek, “İlçemizin huzurlu ve güvenli bir yer olmasını çok önemsiyoruz. İş dünyası temsilcileri olarak, İnegöl’de asayişin sağlanması için üzerimize düşen sorumlukları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya hazırız” dedi.
Emniyet Müdürü İlhami Karaali de 4 yıldır görev yaptığı İnegöl’de bundan sonra emniyet müdürü olarak hizmet vereceğini belirtti. İnegöl’ün güçlü ekonomisi ile dikkat çektiğini ve kalabalık bir nüfusa sahip olduğunu vurgulayan Karaali, “İlçemizde kalıcı huzurun sağlanması için bütün teşkilatımız fedakârca çalışıyor. Çalışmalarımıza toplumun verdiği destek çok önemli” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.