Hava Durumu

İznik'te şehit aileleri ve gaziler için iftar verildi

İznik Kaymakamlığı ve İznik Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Şehit aileleri ve Gaziler tüm ilçe protokolü ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2017 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2017 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İznik'te şehit aileleri ve gaziler için iftar verildi
 İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen İftar yemeğine İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve Şehit Aileleri ile Gaziler katıldı.
İftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları veren Belediye Başkanı Osman Sargın, "Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yurdumuzun bütünlüğüne göz diken düşmanlara Cenab-ı Hak fırsat vermesin” dedi.
Konuşmasında Şehit Aileleri ve Gazilere seslenen Kaymakam Pehlivan ise “Kıymetli ailelerimiz sizler yalnız değilsiniz. İşte bugün burada İznik yanınızda, bütün ülke sizlerin yanında. İlçede ki tüm kurumlarımızın temsilcileri, Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları hep birlikte bu akşam Şehit aileleri ve Gazilerimizle beraberiz. Bu akşam vesilesiyle Aziz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle bir kez daha yaad ediyoruz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.