Hava Durumu

İznik’te çalışmalar her noktada

Bursa’nın İznik ilçesinde merkez ve kırsal mahallelerde farklı alanlarda birçok çalışmalar aralıksız sürdürülürken, çalışmalar Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından yakından takip ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2017 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2017 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İznik’te çalışmalar her noktada
 Vatandaşın günlük yaşamda hayatını kolaylaştıracak ve ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara devam eden İznik Belediyesi, bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor. İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol yapım çalışmaları, boya-badana çalışmaları ile lavabo yapım çalışmaları gibi birçok alanda hizmetler aralıksız bir şekilde devam ediyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu ile birlikte Yeni Belediye Binasında sona gelen çalışmaları inceledikten sonra Göllüce Mahallesi, Mahmut Çelebi Mahallesi ve Selçuk Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı.

İlçenin en ücra köşesinden en merkezine kadar birçok farklı alanda çalışmalar yürüttüklerini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Mahalle muhtarlarımızın ve hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda nerede hangi hizmete ihtiyaç varsa büyük, küçük demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm bu çalışmalar doğrultusunda vatandaşlarımızın beğenisi ve destekleri bizlerin çalışma azmini de arttırıyor. Tüm hemşerilerime bu destekten dolayı teşekkür ediyor bu vesile ile tüm vatandaşlarımın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.