Hava Durumu

Karacabey Belediyesi Her Salı Muhtarları Dinleyecek

Geliştirdiği yenilikçi projelerle, tüm Türkiye’ye örnek çalışmalara imza atan Karacabey Belediyesi, vatandaşların da haklı takdirini kazanacak yeni bir uygulamayı daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey Belediyesi Her Salı Muhtarları Dinleyecek
 Karacabey Belediyesi, paydaşı olan 85 mahalle muhtarı ile her hafta salı günleri buluşarak, sorunları birinci elden dinleyip çözüme kavuşturma kararı aldı.

 

'Halil İbrahim Sofrası' adı ile göreve gelir gelmez vatandaş buluşmaları başlatan ve merkez kırsal ayırt etmeden, ilçedeki 85 mahallede sorunları yerinde dinleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, uygulamaya koydukları bu yeni proje sayesinde de vatandaşa sunulacak hizmetin sürüncemede kalmadan, daha sıkı takip edilip çözüme kavuşturulmasını hedeflediklerini kaydetti.

 

Muhtarlıklar Müdürlüğü Türkiye’de İlk Kez Karacabey’de Kuruldu

 

Yasa ile belediyelerde, Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün kurulmasının zorunlu hale getirildiğini anımsatarak, Karacabey’de ise bu uygulamanın, yasa yayımlanmadan 1 yıl önce Türkiye’de ilk kez kendileri tarafından hayata geçirildiğine vurgu yapan Ali Özkan, bu uygulamanın vatandaş memnuniyetine verdikleri önemin de bir başka kanıtı olduğunu dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.