Hava Durumu

Karacabey Belediyesi'nin düzenlediği ‘Uçurtma Şenliği’ yoğun ilgi gördü

Karacabey, 30.04.2018 – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında birbirinden değerli organizasyonlara imza atan Karacabey Belediyesi, festival havasını aratmayan ‘Uçurtma Şenliği’ ile 7’den 70’e tüm Karacabeylilerin büyük beğenisini topladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2018 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey Belediyesi'nin düzenlediği ‘Uçurtma Şenliği’ yoğun ilgi gördü
 5 binin üzerinde vatandaşın katılımıyla, coşku içerisinde gerçekleştirilen ‘Uçurtma Şenliği’nde, Karacabey Belediyesi tarafından yarışmalar için oluşturulan başvuru noktalarına, aileler çocuklarıyla beraber adeta akın etti. Etkinliğe gelen ebeveynler, bir yandan eğlenceli yarışmalarda çocuklarını keyifle izleyip, diğer yandan da piknik yaparak etkinliğin tadını doyasıya çıkarma imkânı buldu.

 

Çocuklar yarışmalarda kıyasıya ter döktü

 

Geçtiğimiz cumartesi günü Atatürk Kültür Parkı içerisinde gerçekleşen “Uçurtma Şenliği”, çeşitli gösteriler eşliğinde renkli anlara sahne olurken, aileleri ile birlikte tüm park alanını hınca hınç dolduran yaklaşık 2000 çocuk, etkinliklerde belediyenin verdiği uçurtmaları uçurdu. Ayrıca çocuklar; sandalye kapmaca, balon patlatma, yumurta taşıma, halat çekme, çuval yarışı ve elma yeme yarışması gibi çeşitli dallarda da yaşıtlarıyla kıyasıya ter döktü.

 

Belediyenin sosyal etkinliklerine vatandaşlardan tam not

 

‘Uçurtma Şenliği’ etkinliklerinde minikler; zıpzıptan şekerlemelere, palyaço animasyonlarından yüz boyamaya kadar birçok farklı eğlenceli aksiyon doğrultusunda gönüllerince eğlenirken, yetişkinler için de belediye görevlileri salçalı ekmek, ayran, süt ve lokma dağıtımı gerçekleştirdi.

 

Etkinlikte ayrıca, çeşitli okulların dans ve folklor gösterileri de izlemeye gelenlerin bir başkan neşe kaynağı olurken, son dönemde Karacabey Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sosyal aktivitelerin kent yaşamına getirdiği canlılık da dile getirildi.

 

Benzer etkinliklere devam müjdesi

 

Öte yandan Karacabey Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ‘Uçurtma Şenliği’ etkinliklerine vatandaşların gösterdiği büyük ilgiden duyulan memnuniyet ifade edilirken, vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine de önümüzdeki günlerde Atatürk Kültür Parkı’nda benzer etkinliklere devam edileceği müjdelendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.