Hava Durumu

Karacabey Belediyesi Ziraat Odası’na tapuyu verdi

Karacabey Belediyesi, Ziraat Odası’na tahsis ettiği yerin tapusunu törenle teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey Belediyesi Ziraat Odası’na tapuyu verdi
 Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, aldıkları meclis kararıyla Mecidiye Mahallesi’nde İstiklal İlköğretim Okulu yanında bulunan bin 974 metrekare yeri Ziraat Odası’na verdiklerini belirtti. Özkan, ”Ziraat Odası bizden yer talebinde bulundu. Meclis toplantımızda karar aldık ve bu yeri kendilerine tahsis ettik. Bugün bu yerin tapusunu kendilerine veriyoruz. Biz Karacabey Belediyesi olarak Karacabey’in büyümesi, gelişmesi ve kalkınması için 3-T şeklinde yol haritası belirledik. Bunun kapsamında tarım yapan çiftçilerimizin her zaman yanında bulunmaya çalışıyoruz. Tarım bizim olmazsa olmazımız. Biz çiftçilerimizle ve Ziraat Odası Başkanımızla her zaman beraberiz. Belediye olarak, tarım için ne yapılacaksa onları yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, yer tahsisinde bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve meclis üyelerine teşekkür etti. Modern bir ziraat odası binası yapacaklarını belirten Erdem, “Belediye Başkanımızdan yer talebinde bulunduk. Onlarda bize kulak verdi ve bugün bu yerin tapusunu alacağız. İlk defa bir belediye başkanı bin 974 metrekare alanı çiftçilerimize tahsis etti. Kendilerine hem Karacabey halkı adına hem de çiftçilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu bizim hayalimizdi. Yeni binamızda modern bir hizmet vermek bizi çok mutlu edecek. Burada tahlil laboratuvarı, toprak analiz laboratuvarı, yaprak analiz laboratuvarı ve su analiz laboratuvarı kurmayı hedefliyoruz. 1 ay içinde kazmayı vurup, temeli atmayı planlıyoruz. Kısmet olursa 1 yıl içerisinde bu modern hizmet binamızı çiftçilerimizin hizmetine açmayı istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, Karacabey Tapu Müdürü Gültekin Narinli nezaretinde Belediye Başkanı Ali Özkan ve Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem arasında imzalanan protokol ile tapu odaya verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.