Hava Durumu

Karacabey'de 15 Temmuz şehitleri anılacak

BURSA'nın Karacabey ilçesinde İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenecek olan "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği" kapsamında, tüm gün boyunca milli irade destanımızın kahramanları gururla yad edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2019 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2019 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey'de 15 Temmuz şehitleri anılacak
 Karacabey'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birik Günü Anma Programı’nın detayları belli oldu. İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenecek olan "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği" kapsamında, tüm gün boyunca milli irade destanımızın kahramanları gururla yad edilecek. İlçe merkezinde bulunan şehit kabirlerinin ziyareti ile başlayacak program, ilçe müftüsü ve diğer görevlilerce Kuran'ı Kerim tilavetinin yapılması ve duaların okunması ile devam edecek.


15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILACAK



Etkinlik kapsamında, Cumhuriyet Alanında “15 Temmuz Şehitleri” konulu fotoğraf sergisi açılacak. Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol, masa tenisi, badminton ve güreş müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin de verileceği etkinlikte ayrıca, akşam saatlerinde M. Fehmi Gerçeker Stadyumu'ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanında sona erecek şekilde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Saat 21.00’de başlayacak olan yürüyüşün ardından, meydanda protokol konuşmaları gerçekleştirilecek.



Ayrıca meydanda, Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından da sinevizyon gösterisi ile Ankara'daki canlı programlara bağlantı yapılacak.



ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ



Karacabey’in 15 Temmuz şehitlerine sonsuza dek sahip çıkacağını vurgulayan Belediye Başkanı Ali Özkan, 15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin, milletimizin hafızalarından çıkması asla mümkün değildir. Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını ortaya koyan kahramanlarımızı, tüm yurtta olduğu gibi Karacabey’de gururla yad edeceğiz. Aziz milletimizin birlik ve beraberliğini hiç kimse bozamayacak. Bu vesileyle tüm kahramanlarımızı bir kez daha minnetle yad ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.