Hava Durumu

Karacabey KARYEK Kursları Başlıyor

Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karacabey Belediyesi’nin ortaklaşa hayata geçirdiği KARYEK ‘Yetenek Geliştirme Kursları’, başarılı meyvelerini vermeyi sürdürürken, vatandaşlar tarafından da büyük övgü alan kursların, bu yıl da tüm branşları ile 7’den 70’e ilçe halkına hizmet vermeye devam edeceği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey KARYEK Kursları Başlıyor
 Bu Yılın Müjdesi THM ve TSM Koroları Olacak

 İlçe genelindeki merkez ve kırsal toplam 85 mahallede, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hitap eden KARYEK kursları arasında tüm spor dallarının yanı sıra; dekorasyon, keçe, ahşap boyama, fotoğrafçılık, halk oyunları, nakış, el sanatları, tiyatro, İngilizce, bilgisayar ve aerobik kurslarının yer aldığı bilgisi verilirken, geçmiş yıllardan farklı olarak bu yıl, Türk Halk Müziği kurslarıyla birlikte Türk Sanat Müziği kurslarının da verileceği ve kurulacak koroların da büyük ses getirmesinin beklendiği açıklandı.

 Halk Dansları İçin Müracaatlar Başladı

 Belediyenin açıklamasında, yeni dönemde start alacak Halk Dansları kursları için başvuruların 18 Ekim 2016 tarihine kadar, belediye hizmet binasının 6. katındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde alındığı bilgisine de yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.