Hava Durumu

Karacabey topyekün gelişecek

Çarık Mahallesi sakinleriyle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan da Karacabey’in topyekûn gelişimi adına yoğun çaba gösterdiklerini anımsatarak, merkez-kırsal ayırt etmeksizin, ilçenin her noktasına değer katacak çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2017 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2017 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey topyekün gelişecek

Göreve geldikleri günden bu yana, istişare kültürü çerçevesinde ortak aklın gücüne inanarak hareket ettiklerine değinen Başkan Ali Özkan, ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmalarının da bu anlamda oldukça faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını söyledi.

SORUNLAR NOT ALINDI

İlçe ile tatil beldesi Yeniköy’e uzanan asfalt üzerinde yer alan Çarık Mahallesi’nde gerçekleştirilen buluşmaya; belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte adeta çıkarma yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, mevcut sorunları yardımcıları ile birlikte titizlikle not alarak, çözüm yollarını vatandaşlarla birlikte değerlendirdi.

‘’ONUR DUYDUK”

Belediye Başkanı Ali Özkan ile aynı masayı paylaşmaktan ve taleplerini yüz yüze aktarma fırsatı bulmaktan dolayı duydukları hoşnutluğa, özellikle vurgu yapan Çarık Mahallesi sakinleri; “Belediye Başkanımız ve yanındaki yetkililere, tüm belediyeyi ilgilendiren sorunların yanı sıra; tarımsal ve hayvancılık konularında karşılaştığımız diğer sorunları da aktarma şansı yakaladık. Yetkililerin, bizlerin ayağına kadar gelmesinden dolayı devletimiz adına onur duyduk” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.