Hava Durumu

Karacabey’de istişare toplantıları

Karacabey Belediyesi tarafından ‘modern belediyecilik’ anlayışı çerçevesinde her hafta düzenlenen ‘ortak akıl ve istişare toplantıları’ devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey’de istişare toplantıları
 Toplantıların bu haftaki bölümünde, önümüzdeki yıl için vites büyülten belediyenin gerçekleştireceği yatırım ve projeler masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin hak ettiği duruma ulaşması için 2018 yılında hayata geçirilecek projelerin birbiri ardına uygulamaya konulacağını belirterek, ‘modern ve müreffeh şehir’ hedefine mutlaka ulaşılacağı mesajını verdi. Özkan, belediyede modern yönetim dönemine geçildiğini ifade etti. Özkan, modern belediyecilik anlayışları gereği göreve geldikleri ilk günden bu yana planlama ve birimler arasındaki koordinasyona verdikleri önemin altını çizerek, düzenlenen bu toplantıların başarılarının da ana kaynağını teşkil ettiğini söyledi.
Her pazartesi günü gerçekleştirilen koordinasyon toplantılarında, mevcut durumun tespitine yönelik analiz çalışmaları ile hedefe yönelik planlama ve koordinasyon çalışmalarının yürütüldüğünü ifade eden Başkan Ali Özkan, “Periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar ile özlediğimiz başarıya ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Katılımcı yönetim anlayışına büyük önem veriyoruz. Bu sayede mevcut durumumuzu çok daha iyi tahlil edip, kısa ve uzun vadeli çalışmalarımızın planlamasını da en üst seviyede koordine edebiliyoruz. Karacabey her yönüyle gelişmeye ve büyümeye devam edecek” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.