Hava Durumu

Karacabey’e teknolojik yatırım

‘Modern ve Müreffeh Kent Karacabey’ hedefleri doğrultusunda, birbirinden eşsiz başarılara imza atan Karacabey Belediyesi, bu kez de dünyanın önde gelen teknoloji devlerini Karacabey’e çekme adına başlattığı girişimlerin meyvesini almayı sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2016 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey’e teknolojik yatırım

Uzay sanayisi olarak da adlandırılan, mikro-mekanik teknoloji ile üretim yapan dünyanın bir numaralı saatçilik firmaları, Ortadoğu ve Uzakdoğu’ya hizmet verecek tesisler için ‘Marmara Bölgesi’nin Parlayan Yıldızı Karacabey’i seçerken, firmalar kalifiye eleman ihtiyacını da Karacabey Belediyesi’nin gerçekleştireceği eğitim projelerinden temin etme kararı aldı.

 TOPYEKÛN GELİŞME

 Gelişmelere ilişkin bilgi veren Karacabey Bahis Siteleri Belediye Başkanı Ali Özkan, göreve geldikleri günden bu yana 3T formülü ile özetledikleri tarım, turizm ve teknolojik yatırımların önemine dikkat çektiklerini belirterek; “İlçemizin her köşesinin tesisleşerek, kırsal mahallelerimiz ile birlikte topyekûn bir kalkınmayı mutlaka gerçekleştirme adına yola çıkmıştık. Çok şükür bunu başarma adına da şu ana kadar aldığımız geri dönüşlerden, memnunuz ve bu kapsamlı süreçlerle ilgili, hemşerilerimiz adına bir kez daha gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.