Hava Durumu

Karacabey’in Kent Dinamikleri,‘Muhtarlar Günü’ Organizasyonunda Buluştu

Karacabey Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Karacabey Kültürpark Parkada tesislerinde geniş katılımlı bir yemek organizasyonu düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey’in Kent Dinamikleri,‘Muhtarlar Günü’ Organizasyonunda Buluştu
 Düzenlenen yemeğe Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Garnizon Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu, Belediye Başkanı Ali Özkan, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları ve muhtarlar katıldı.

 Verilen yemeğin ardından Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana muhtarlarla olan istişareye büyük önem verdiklerinin altını çizdi.

 Karacabey Her Yönüyle Çağ Atlayacak

 Karacabey’in her yönüyle büyümeye devam edeceğini vurgulayan Özkan; “Hepimiz ilçenin büyümesi ve gelişmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Karacabey’imizin konumu önümüzdeki günlerde daha da önem kazanacak. Devasa projelerden olan İstanbul-İzmir otoyol projesi ilçemizi yakından ilgilendiriyor. Çanakkale- Gelibolu - Lapseki köprüsü de yine önemli bir gelişme ilçemiz için... Karacabey sınırları içinde oluşturulması planlanan yeni nesil organize sanayi bölgesi TEKNOSAB ‘da Karacabey’e ciddi katkı sağlayacaktır. Yine Bursa Büyükşehir ile yaptığımız çalışmalar neticesinde, altyapı çalışmalarında da son aşamalara gelindiğini söyleyebiliriz. Aynı şekilde Yeşildere Barajı’mız tüm hızıyla devam ediyor. Gölecik Barajı’mızın da ihalesinin yapıldığını biliyoruz. Davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bunun gibi birlikte ve beraberce hareket ettiğimizde, Karacabey’imizin daha güzel günlere kavuşmasının çok uzakta 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.