Hava Durumu

Karaloğlu: "YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER"

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Eşi Sevim Karaloğlu ile Bursa İHH İnsani Yardım Derneği'nin yürüttüğü " Hayallerimi Gerçekleştirir misiniz ?" projesi kapsamında Bursa'nın yetimlerini kahvaltıda ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karaloğlu: "YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER"
Bursa İHH İnsani Yardım Derneği'nin, Bursa'da hamilik yaptığı 300 yetimden, eğitimlerinde başarı kaydeden 16 yetim ile sofrasını paylaşan Vali Karaloğlu:" İHH'nın Yetim Dayanışma Günleri kapsamında, bu sabah yetim çocuklarımızla bir kahvaltıda buluştuk. İHH sadece Türkiye'de değil 75 Ülkede yetim çocukları bularak onların hayata tutunmasını sağlayarak, onlarla yaşam sevincini paylaşmak amacıyla yetim dayanışma günleri düzenliyor. Bursa'da da yetimlerimizle yakından ilgilendikleri için onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

DÜNYADA TEK BİR YETİM KALMASIN
Bursa İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Kaptan ise: "1 Mart -31 Mayıs günleri arasında gerçekleştirdiğimiz Yetim Dayanışma Günleri Türkiye'de ve Dünyanın belirli bölgelerinde kutlanmaya devam ediyor. Bu yavrularımızın gelecek için bakışlarını, ufuklarını geliştirmek için bu projeyi gerçekleştirmiş olduk. Bu beyanda özellikle dünyada tespit edilen 400 milyon yetim var. Bu yetimliği de kamuoyunun gündemine alabilmek ve unutulan bu kavramı da özellikle kamuoyunun görmesini sağlamak için bu projemiz devam ediyor. Dünyada sahipsiz tek bir yetim kalmayana dek çalışmalarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz."dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.