Hava Durumu

Merinos AKKM uluslararası fuarda yerini aldı

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), Türkiye’de tek, dünyada üçüncü büyük toplantı, kongre, etkinlik fuarı olan ACE of MICE Exhibition 2016 Fuarı’na stant açarak katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Merinos AKKM uluslararası fuarda yerini aldı
 Tüm dünyada hızlı bir yükseliş grafiği izleyen kongre, toplantı ve etkinlik (Mice) sektörünün en büyük uluslararası buluşması olan ACE of MICE Exhibition, bu sene üçüncü kez kapılarını açtı. Sektörün önemli temsilcilerini 16-18 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Sergi Sarayı’nda buluşturan fuarda, Merinos AKKM de stant açarak Bursa’nın ve kongre merkezinin tanıtımını etkili biçimde yapıyor. 750’ye yakın yerli ve yabancı hosted buyer, İspanya’dan Azerbaycan’a, Avusturya’dan Yunanistan’a 24 ülkeden 318 firma, kongre büroları, etkinlik planlayıcıları ve kongre organizatörlerinin yer aldığı fuarda, Merinos AKKM yetkilileri tarafından ziyaretçilere Bursa’nın turizm potansiyeli, kongre turizmine verdiği önem, yapılan yatırımlar anlatılıyor.

“Yerli ve yabancı konuklarla bire bir görüşmeler” 
Ziyaretçilerle birebir görüşmeler yapan Merinos AKKM yetkilileri, kongre binasının teknik Betist ve fiziksel özelliklerini, şehrin sahip olduğu dinamikleri yerli ve yabancı misafirlere aktarıyor. Bursa’yı ve Merinos AKKM’yi tanıtan yayınlar da ziyaretçilere ulaştırılıyor. İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin ve Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman da Merinos AKKM stantına uğrayarak yetkililerden bilgi aldı. 
3 gün boyunca çeşitli panel ve seminerler aracılığıyla sektörün ulusal ve uluslararası ölçekteki duayen isimlerini katılımcılarla buluşturan fuarda, Merinos AKKM stantı da yoğun ilgi görüyor. Merinos AKKM yetkilileri ayrıca Ortadoğu’da yayın yapan T-Channel TV’ye demeç vererek şehir ve tesisleri anlattı. 
Öte yandan Merinos AKKM Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen 4. Ace of Mice Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödül Töreni’nde ödül takdim etti. Üç gün süren fuarı bu sene 15 binin üzerinde ziyaretçinin uğraması hedefleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.