Hava Durumu

MUDANYA BELEDİYE AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Mudanya Belediye personeli ve aileleri bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Mudanya ailesini bir araya getiren gecede personeline emeklerinden dolayı teşekkür eden başkan Hayri Türkyılmaz, Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden biri olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MUDANYA BELEDİYE AİLESİ İFTARDA BULUŞTU
 Mudanya Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirdiği ve geleneksel hale gelen iftar yemeği Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nda gerçekleşti. Düzenlenen iftar yemeğine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, eşi Gülbahar Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli ile aileleri katılım sağladı.  Yemekte konuşan başkan Türkyılmaz, “Bu hepimizin alın teri. Bugünlere beraber geldik.  Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden bir tanesi de Mudanya Belediyesi. Ne kadar övünsek azdır. Bu duruma hep birlikte geldik” dedi. Bırakılan borçlara, yapılan engellemelere ve imkansızlıklara rağmen gece gündüz çalıştıklarının altını çizen Türkyılmaz, “Amacımız Mudanya’mıza hizmet etmek. Bizim de yöneticiler olarak görevimiz bu hizmetleri yaparken sizlerin alın teriniz olan emeğinizin karşılığını vermek. Bugünlere kolay gelmedik. Hepinizin sevgiyle saygıyla gerektiğinde özveriyle çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Böyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“KİMSE BİZİ YOLUMUZDAN ALIKOYAMAYACAK”
Tertemiz başkan, tertemiz belediye, tertemiz çalışanlarıyla tertemiz bir Mudanya’nın özlemleri olduğuna vurgu yapan Türkyılmaz, “Bu amaç yolunda hiç kimse bizi alıkoyamayacak. Türkiye’nin örnek alınması gereken belediyelerden biri olduk, olmaya da devam edeceğiz. Elde ettiğimiz başarı hepimizin” dedi. “Yediğimiz her lokma hepimizin alın teri. Helaldir” diyen Türkyılmaz , “Hepinize helal olsun. Hepinizi çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. Benimle birlikte aynı anlayışı paylaştığınız için, çalışmalarınızda gösterdiğiniz başarı, gayret ve özveri için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.