Hava Durumu

Mudanya Yazarlık Atölyesi ilk mezunlarını verdi

BURSA'da Mudanya Belediyesi; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen “Yazarlık Atölyesi” ile 8-12 yaş arası 19 öğrenciyi edebiyat dünyasına kazandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2019 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2019 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mudanya Yazarlık Atölyesi ilk mezunlarını verdi
 Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Yazarlık Atölyesi” ilk mezunlarını verdi. Sanatın çeşitli dallarında atölye çalışmaları yaparak yeteneklerini geliştirmek isteyen öğrencilere ücretsiz eğitim veren Mudanya Belediyesi, yaz döneminde sanat atölyelerine bir yenisini daha ekledi. Öğrencilere çok yönlü okuma alışkanlığı kazandırmak ve hayal gücünü kullanarak yazma becerilerini geliştirmek üzere açılan Yazarlık Atölyesi, Bursalı Yazar Kemal Selçuk’un koordinesinde gerçekleştirildi. Öğrencilerini yeni bir okuma ve yazma anlayışıyla tanıştıran Kemal Selçuk, 19 kursiyeri edebiyat dünyasına kazandırdı. Kursu başarıyla bitiren öğrenciler, sertifikalarını aldı.


BAŞKAN TÜRKYILMAZ: HAYATLARINDA YENİ BİR PENCERE AÇMAYI SÜRDÜRECEĞİZ



Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesindeki Hobi Sanat Atölyeleri’nin kursiyerleri, müzikte, resimde, heykelde, kısacası sanatın her dalında muhteşem çalışmalara imza atıyor. Eğitimi, sporu, kültür ve sanatı herkes için ulaşılabilir kılan belediyemizin çalışmaları yeni dönemde de sürecek. Küçük yazarlarımız da oluşturduğumuz yazarlık atölyesinde ilk yazarlık deneyimini yaşadılar. Toplumun her kesimine dokunarak, hayatlarında yeni bir pencere açmayı sürdüreceğiz. Tüm belediye çalışanlarımızın ve kursiyerlerimizin emeğine sağlık” diye konuştu.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.