Hava Durumu

MUDANYALILARIN MANEVİ EVLATLARI ZEYTİN DALI EKİBİ

Mudanya Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projesi Zeytin Dalı, kurulduğu günden bu yana yüzleri güldürmeye devam ediyor. Eğitimden sağlığa, kişisel bakımdan gıda ve yakacak yardımlarına ve hasta nakil hizmetlerine kadar ihtiyacı olan herkesin yanında yer alan Zeytin Dalı ekibi, Mudanyalıların manevi evlatları oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2017 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2017 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MUDANYALILARIN MANEVİ EVLATLARI ZEYTİN DALI EKİBİ
 Mudanya Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında örnek gösterilen projeleri arasında yer alan Zeytin Dalı, ilçedeki yüzlerce yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşa yardım eli uzatmaya devam ediyor. Marmara Belediyeler Birliği’nin Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri’nde Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler kategorisinde ödül sahibi olan Zeytin Dalı ekibi, kimsesizlerin ailesi oluyor. İlçe merkezi ve kırsal alanda ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Mudanya Belediyesi Zeytin Dalı ekibinin çalışmalarıyla, ihtiyaç sahibi bireyler yaşama tutunuyor. Zeytin Dalı Projesi’nin 24 kişilik ekibi, kurulduğu günden bu yana kayıtlı 2 bin 300 kişiye şefkat elini uzatarak, kimsesizlerin kimsesi oldu. Eğitimden sağlığa, kişisel bakımdan gıda ve yakacak yardımlarına ve hasta nakil hizmetlerine kadar ihtiyacı olan herkesin yanında yer alan Zeytin Dalı ekibi, yüzleri güldürmeye devam ediyor.

YENİ BİR AİLE KAZANDILAR

Kimsesiz, yalnız yaşayan, aile özlemi çeken yaşlıların da kimsesi Zeytin Dalı ekibi, Çekrice Mahallesi’nden 50 yaşındaki İbrahim Çakır ve Yörükyenicesi Mahallesi’nden 82 yaşındaki Raif Kaplan’ın manevi evlatları oldu. Zeytin Dalı ekibiyle tüm ihtiyaçları aylık olarak karşılanan Çakır ve Kaplan, yeni bir aile kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtiyor. Hemşerilerine yardım elini uzatmak amacıyla hayata geçirdikleri Zeytin Dalı Projesi’nin hizmetlerine ara vermeden devam ettiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü gereksinimlerini karşıladıklarını söyledi. Mudanya Belediyesi olarak, bu hizmeti vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Türkyılmaz,  Zeytin Dalı Projesi kapsamında büyük bir titizlikle çalışan ekibine de teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.