Hava Durumu

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor

MUSTAFAKEMALPAŞA Belediyesi, sosyal hizmet projeleri ile 131 mahallede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere dost elini uzatarak yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2019 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2019 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mustafakemalpaşa Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor
 2017 yılında başlayan "Bir dokunuşla değişen hayatlar" projesi kapsamında yaşlılık, yalnızlık, engellilik ve hastalıktan dolayı temizlik işlerini göremeyen vatandaşlara evde temizlik hizmetlerini sürdüren Mustafakemalpaşa Belediyesi, projeyi kapsamlı hale getirerek, "Evde kişisel bakım" adı altında yeni bir hizmet daha ekledi.


Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ihtiyaç sahibi vatandaşların kişisel bakımı, saç kesimi, saç sakal traşı gibi hizmetlerini yerinde talepler doğrultusunda gerçekleştiriliyor.



GÖNÜLLÜ KUAFÖRLER ÇALIŞIYOR



Belediye Başkan yardımcısı Fatma Kocaman yaşlılık, yalnızlık ve hastalıktan dolayı temizlik işlerini göremeyen ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti.



Sosyal İşler Müdürlüğü aracılığıyla devam eden hizmetleri yerinde inceleyen Belediye Başkan yardımcısı Fatma Kocaman ihtiyaç sahibi yaşlıların yüzlerini güldüren projede alanında uzman ekiplerin yer aldığını belirterek kişisel bakım hizmetinde gönüllü kuaförlerin çalıştığını söyledi.



İnsana dokunan, hayata bağlayan projeler gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkan yardımcısı Fatma Kocaman, "Gerekli sosyal incelemelerin ardından muhtaçlık kriterlerine göre belirli periyodlar da vatandaşların evleri köşe bucak temizleniyor istekleri doğrultusunda ihtiyaç sahiplerinin kişisel bakımları da yerine getiriliyor" dedi.



İŞİNİ SEVEREK YAPAN BİR EKİBİMİZ VAR



Proje kapsamında yaklaşık 54 vatandaşın bu hizmetten faydalandığını belirten Başkan yardımcısı Fatma Kocaman engelli ve yaşlı vatandaşlarla sürekli koordinasyon halindeyiz. Onların mutlu olduğunu görmek, ihtiyaçlarını gidermek bizleri de mutlu ediyor ihtiyaç sahibinin yanında olmayı vicdani bir görev biliyoruz. işini severek yapan bir ekibimiz var Belediye olarak her yere hizmet etme mecburiyetimiz var. Sizin her isteğinizi karşılamak bizim görevimiz ” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.