Hava Durumu

Mustafakemalpaşa'nın yatırımları masaya yatırıldı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, baroya kayıtlı avukatlarla bir araya geldiği toplantıda Mustafakemalpaşa’da yürütülen yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2018 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2018 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mustafakemalpaşa'nın yatırımları masaya yatırıldı
 Mustafakemalpaşa’daki kanaat önderleri ile buluşma etkinliklerine devam eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 5 Mustafakemalpaşa’daki avukatlarla bir araya geldi. Mustafakemalpaşa’nın başta altyapı olmak üzere, sosyal yaşam, çevre ve ulaşım alanında önemli hizmetlerle buluştuğunu kaydeden Kurtulan, "Mustafakemalpaşalı olmak, bu ilçeye değer katmak demektir. Birlikte yaşama kültürüne sahip çıktığımız sürece, şehrimiz her alanda daha da gelişecektir. Yaptığımız bu işler bizim hayallerimizdi. Önemli olan bu eserleri korumak, geleceğe taşımak ve yeni projelere destek olmaktır. Bunu da hep birlikte becereceğiz. Kanaat önderlerinin önerileri ve eleştiriler bize her zaman yol gösterici olmuştur. Sorumluluk sahamızda daha yapacak çok işimiz var" dedi. 
Baro Temsilcisi Hakkı Rıza Göksu ise Mustafakemalpaşa’da gerçekleşen çalışmaları yerinde gördükleri için memnuniyet duyduklarını söyledi. Başkan Sadi Kurtulan’a tüm avukatlar adına teşekkür eden Göksu, "Kanalizasyon ve çöp arıtma tesisini, gençlik merkezini bu kadar yakından görmemiştik. Her dönemde bölgemize hizmetler yapıldı. Başkanımızın da bu dönemde çok iyi işler yaptığını gördük. Mustafakemalpaşa’ya her çivi çakana teşekkür ederiz" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.