Hava Durumu

NİŞ KAFE’DE ANLAMLI KAHVALTI!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Osmangazi Bursasporlular Derneğinin, Nilüfer Özel Eğitim Okulu içersindeki Niş Cafe’de düzenledikleri kahvaltı organizasyonuna teknik direktör Yalçın Koşukavak ve futbolculardan İsmail Çokçalış ve Jani Atanasov katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2019 01:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2019 01:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
NİŞ KAFE’DE ANLAMLI KAHVALTI!
 Down Sendromlu veya engelli çocukların eğitim gördüğü Nilüfer Özel Eğitim Okulundaki öğrencilerin yararına çalıştırılan Niş Kafe tesisinde dernek üyelerinin yanı sıra okulda eğitim gören engelli çocuklara destek vermek isteyen işadamlarının da katıldığı kahvaltı etkinliğinde engelli çocuklar ile katılanlar konuklar arasında güzel anlar yaşandı.

Yeni kurulan Osmangazi Bursasporlular Derneğinin, 3 Aralık Dünya Engelliler etkinliklerine dikkat çekmek adına Cumartesi günü Nilüfer Özel Eğitim Okulunda hizmet veren Niş Cafe’de düzenledikleri kahvaltı organizasyonuna Bursaspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak ile futbolculardan İsmail Çokçalış ile Jani Atanasov’da katıldı.

Kahvaltı etkinliğinde konuklar ile sıcak ilişkiler yaşayan engelli çocuklar özellikle teknik direktör Yalçın Koşukavak ile birlikte genç futbolculardan İsmail Çokçalış ve Jani Atanasov’a sevgi gösterilerinde bulundular.

NİŞ KAFE’DE ÖZEL HİZMET.

Nilüfer Özel Eğitim Okulunda eğitim gören engelli çocukların yararına işletilen Niş Cafe sorumlusu Asiye Asal; “Niş Cafe olarak okulda eğitim gören down sendromlu çocuklarımız yararına onlarla birlikte hizmet verdiğimiz kafeteryamızda işadamlarımızın yemekli toplantılarına ve açık büfe kahvaltı etkinliklerine, şirketlerin ve çeşitli kurumların özel toplantılarına, bayanlarımızın gün etkinlikleri gibi 60 kişiye kadar her türlü etkinliğe hizmet verebiliyoruz”




“Biz bu tesiste bir kazanç peşinde değiliz kafeteryanın kazancını da yine çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyoruz. Bu sebeple bu tür etkinlikler düzenleyen her türlü işyeri ve kurumların bu tür toplantılarına hizmet verirken çocuklarımıza da katkıda bulunarak destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Bursa Osmangazi Bursasporlular Derneği kurucularının şimdiye kadar bireysel olarak her yıl Nilüfer Özel Eğitim Okulunda, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde düzenledikleri etkinliği bundan sonra dernek adına her sene aynı yerde düzenleyerek geleneksel hale gelmesini sağlayacaklarını ifade ettiler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.