Hava Durumu

Nüfus Müdürü Solmaz’dan Başkan Taban’a veda ziyareti

12 yıldır İnegöl’de görev yapan Nüfus Müdürü Muzaffer Solmaz, tayininin çıkması üzerine veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. 2006 yılında İnegöl’e atanan ve 12 yıldır ilçemizde Nüfus Müdürü görevini sürdüren Muzaffer Solmaz, yapılan son atamalar sonucunda Nilüfer İlçe Nüfus Müdürlüğüne tayin oldu. Solmaz, 12 yıldır hizmet verdiği İnegöl’den ayrılmadan önce veda ziyaretleri gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Alper Taban’ı da ziyaret eden Solmaz, bugüne kadar sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2018 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Nüfus Müdürü Solmaz’dan Başkan Taban’a veda ziyareti
 Ziyarette konuşan Muzaffer Solmaz, “2006 yılından bu yana İnegöl’de görev yapıyorum. 12 yılı tamamladım 13’üncü yılın içerisindeyim İnegöl’de. Memuriyetin güzelliklerinden biri de budur, her atamanızda farklı şehirlere gidip güzel dostlar ediniyorsunuz. Büyüklerimizin uygun gördüğü şekilde şuanda Nilüfer İlçe Nüfus Müdürlüğüne atanmış bulunmaktayım. Dolayısıyla İnegöl’den ayrılmadan önce sizleri de ziyaret ederek vedalaşmak istedim. Ben bugüne kadar sağladığınız desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 
Son değil yeni bir başlangıç 
Belediye Başkanı Alper Taban ise bu görev değişimlerinin aslında bir son değil yeni bir başlangıç olduğunu ifade ederek; “Önemli olan insan ömrü hayatında güzel şeyler ekebilirse, bir gün inşallah bunun harmanı da olur. Aslında bunlar bir veda değildir. Değerli müdürümüz İnegöl’de çok güzel çalışmalar yaptı. Özellikle vatandaşlarımızın nüfus müdürlüğünden alabileceği hizmetlerle alakalı tamamen insan odaklı çalışıp, hizmet odaklı çalışıp vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırdı. Bugüne kadar kıymetli hizmetleri oldu. Çok teşekkür ediyoruz bundan ötürü. Memuriyetin içerisinde bu değişim ve ayinler oluyor. Tabi ki nihayetinde görev yeri bazen İnegöl, bazen farklı yerler oluyor. Ben yeni görevinde de kendilerine başarılar diliyorum. İnegöl’e verdikleri hizmet için de teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ziyaret sonunda Başkan Taban, 12 yıl boyunca İnegöl’e hizmet eden Muzaffer Solmaz’a fincan takımı hediye etti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.