Hava Durumu

ORTA CADDE KAFE HAYRAN BIRAKIYOR (özel haber)

Bursa’nın sahili ve poyrazı ile ünlü ilçesi Mudanya’da stresten uzak kafa dinleyebilecek mekanlarından olan, Fevzipaşa Caddesi üzerindeki mavi renklerin hakim olduğu Orta Cadde Kafe’nin sahibi Hasan Yiğit, “Özellikle stresi sevmeyen insanlar buraya gelip güzel bir zaman geçirebilir”dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ORTA CADDE KAFE  HAYRAN BIRAKIYOR (özel haber)
 OSMAN ÇETİN

Özverili çalışmalarıyla Mudanya’da aranılan işletmeleri arasına girmeye başaran Orta Cadde Kafe’nin  genç  işletmeci Hasan Yiğit(30) kafeyle ilgili,  “Yaz kış günün her saatinde sessiz ve stresten uzak bir ortamda,Mudanya’nın temiz havasında  çayınızı ve kahvenizi içip kafa dinleyebileceğiniz bir yer. İnsanlar kafemize geldiklerinde gerçek anlamda sessiz ve sakin bir ortam içersinde, gürültüden uzak adeta evlerinde oturuyormuş gibi rahat bir şekilde çaylarını ve kahvelerini  içebilirler” dedi.

‘KAFENİN RENGİ MUDANYA  DENİZİNİ SİMGELİYOR’

Hasan Yiğit, “Bize böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Gazete Bursa’ya  ve Gazete Bursa’nın değerli  muhabiri olan siz  Osman Çetin’e teşekkür ediyorum. Ben Mudanya’da doğdum büyüdüm. Mudanya’nın yerlisiyim. Belirli bir süre fabrika da çalıştıktan sonra Mudanya’da bir iş yeri açmak istedim. Kafamda bir kahve açmak düşüncesi vardı ve sonunda karar verdim. Neden olmasın , ben bu kahve işine gireceğim dedim ve sekiz ay önce bu iş yerini açtım. İşletmemi  Mudanyalı yerlilerinin çok olarak yaşadığı Halitpaşa Mahallesi ve bir de Girit’ten gelenlerin yoğun olarak yaşadığı Orta Cadde’de açtım. Kafenin ismini de Orta Cadde Kafe koydum. Kafemizde gördüğünüz üzere  her yer mavi  renkte bu da Mudanya’nın denizini simgeliyor” diye konuştu.

MUDANYA’NIN GÜZELLİKLERİNİ HİSSEDEBİLECEĞİNİZ BİR MEKAN

Kafenin işletmecisi Yiğit, “Bu  mahalle halkının çoğu bir birlerini tanır, bizler bu mahallede tam bir aile ortamı içersinde yaşamaktayız. Bu kafeye her kesimden müşteri gelebilir.  Aile olarak da arkadaş çevrenizle de çok rahat gelebileceğiniz nezih bir mekanız. Çok hoş bir ortamda oturup çay ve kahvelerinizi içebilirsiniz. Kafemizde çeşitli kahveler, çeşitli nargile tütünleri  ve değişik oyunlar mevcut. Mudanya’nın  yazın ortaya çıkan denizsel güzelliğini izlemek isteyenleri,  kışın ise gerek Mudanya’nın lodosunu, poyrazını hissetmek isteyen ve Mudanya’nın temiz havasını solumak için gelen müşterilerimizi  Giritli Mahallemizde kafemizde ağırlamaktan mutlu olacağız” dedi.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.