Hava Durumu

‘Pijamalı adamlar’dan bol kahkahalı gösteri

İnegöl Belediyesi mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında yer alan ve bir akıl hastanesindeki delilerin başından geçenlerin anlatıldığı “Pijamalı Adamlar” tiyatro oyununu İnegöllüler ile buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
‘Pijamalı adamlar’dan  bol kahkahalı gösteri

Mobilya Müzesi Konferans salonunda, 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü sebebiyle sahnelenen ve İnegöllülerin yoğun katılım gösterdiği pijamalı adamlar tiyatro oyununda, ekonomik ve sosyal olaylardan etkilenerek delirme noktasına gelen insanların yaşantıları ortaya koyulurken, tiyatro oyunu izleyicileri kâh güldürürken kâh da düşündürdü.

 9 Eylül Üniversitesi tiyatro oyunculuk bölümünden mezun olan Necmi Yapıcı'nın yazıp yönettiği oyunda, Necmi Yapıcı, Ufuk Yapıcı, Cem Aksakal, Murat Ergür, Forvetbet Ceyhun Fersoy ve Faruk Sofuoğlu rol aldı.

 BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR
Tiyatro oyunu sonrası konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “İstanbul Meydan Sahnesi oyuncularına bu akşam sergiledikleri bu güzel oyundan dolayı huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu akşam sergiledikleri bu oyunla bizleri hem güldürdüler hem de düşündürdüler. Bu akşam bu iki duyguyu birlikte yaşamış olduk. Ülkemizde son dönmede yaşanan ve bizleri son derece üzen bir terör belası var. İç ve dış mihrakların körüklediği ve masum insanları hedef alan bu terör olayları hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülke olarak bu sıkıntılı süreçten el birliği ile çıkacağımızı, birlik ve beraberlik havası içerisinde büyüyen Türkiye’yi daha da ileriye götüreceğimize yürekten inanıyorum. Bu süreçte vatanları için şehit olan aziz kahramanlarımızı minnetle ve saygıyla anıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.