Hava Durumu

Ramazan Coşkusu Güzelyalı Mahallesi’nde

Mudanya Belediyesi’nin ilçe merkezi ve mahallelerde gerçekleştireceği iftar yemekleri ve ramazan eğlenceleri Güzelyalı Mahallesi’nde devam etti. İki gün süren etkinliklerde Güzelyalılılar Ramazanın geleneklerini yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Ramazan Coşkusu Güzelyalı Mahallesi’nde

Ramazan ayının dolu dolu etkinliklerle yaşandığı Mudanya’da ramazan ayına özgü geleneksel etkinlikler Güzelyalı Mahallesi’nde gerçekleştirildi.  Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman’ın yanı sıra belediye meclis üyelerinin katılım sağladığı iftar yemekleri ve etkinliklere Güzelyalı Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi.

GÜZELYALI’DA ETKİNLİKLERE BÜYÜK İLGİ
Gerçekleşen iftar yemeğinin ardından düzenlenen etkinlikler Güzelyalı Mahallesi sakinleri ile çocukların büyük ilgisini çekti. Etkinliklerin ilk gününde İllüzyonist Timuçin Yıldız ve asistanı Abdullah Yılmaz’ın sergilediği gösteriler heyecanla izlenirken, fasıl, orta oyunu, kanto ve Karagöz Hacivat gösterileri de büyük ilgi topladı. Etkinliklerin ikinci gününde sahne alan Yetenek Sizsiniz yarışması finalistlerinden sihirbaz Salih gerçekleştirdiği gösterisiyle izleyenleri adeta büyüledi.  İki gün boyunca gerçekleşen etkinlikler boyunca ücretsiz olarak dağıtılan geleneksel tatlar macun, pamuk şekeri ve ramazan şerbeti de mahalle sakinleri ile özellikle çocukların yoğun ilgisini çekti.   

ETKİNLİKLER MAHALLELERDE DEVAM EDİYOR
İlçe geneli ve mahallelerde düzenledikleri etkinliklerin keyifli ve yoğun katılım ile geçtiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ramazan ayının bereketini ve güzelliklerini hemşehrileriyle paylaşmaya devam ettiklerini söyledi. 06 Haziran Salı günü Yalıçiftlik Mahallesi’nde etkinliklerin devam edeceğini vurgulayan Türkyılmaz, hafta sonu ise Tirilye Mahallesi’nde hemşehrileriyle birlikte Ramazan Ayı’nın bereketini yaşamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.