Hava Durumu

Şahin’den İnegöl’e müjde

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl’e Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) açılması için son aşamaya gelindiğini söyleyerek, Kemalpaşa Mahallesi Ortaokul Sokak’ta hizmet verecek SHM’nin yaklaşık 1 ay içinde faaliyete geçmesinin hedeflendiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2016 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Şahin’den İnegöl’e müjde

İnegöl SHM’de Aile eğitimleri yapılarak toplumun tüm kesimlerine hizmet sunulacağına vurgu yapan Milletvekili Hüseyin Şahin şu bilgileri verdi:

“İnegöl’de yaşayan dezavantajlı birey ve kesimdeki vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için çalışıyoruz. SHM’de Sosyo Ekonomik Destekler,  (SED) sağlanacak. Şehit yakınları ile gazilere yönelik faaliyetler olacak. İnegöl’deki korunmaya, bakıma ve yardıma muhtaç birey ve aileler tespit edilerek desteklenmesi sağlanacak. İnegöl SHM açıldığında, bu kesimlere yerinde ve Onbahis zamanında müdahale edilerek, daha hızlı, etkin ve verimli hizmetler sunulacak.”

rın yakarışları, türküleri, Türkiye, Litvanya ve dünyada kadınların uğradığı şiddet hakkında istatistiki veriler yer alıyor.
Merinos Tekstil Sanayi Müzesi’nde izlenime açılan sergi, 8 Nisan 2016 tarihine kadar açık kalacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.