Hava Durumu

“Satın alacağım” dedi kasayı soyup kaçtı

Kestel ilçesinde, internet üzerinden satışa çıkarılan ekmek fırınını satın alacağını söyleyen şüpheli, iş yerinde bulunan kasadaki paraları alıp kaçtı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“Satın alacağım” dedi  kasayı soyup kaçtı

Edinilen bilgiye göre, Ali Balcı, Vani Mehmet Mahallesi'nde sahibi olduğu ekmek fırınını bir internet sitesinde 240 bin liraya satılığa çıkardı. İlanı görüp, Balcı'yı arayan ve İstanbul'da fırın işlettiğini söyleyen bir kişi, söz konusu işletmeye talip olduğunu belirtti. Bursa'da fırın sahibiyle görüştükten sonra 2 gün kentte kalacağını belirten şüpheli, ayrıldıktan bir süre sonra otelde yer olmadığı gerekçesiyle geri döndüğü iş yerinde geceyi geçirdi. Ertesi gün de aynı bahane ile fırında geceleyen şüpheli, sabah saatlerinde ortadan kayboldu. Kasadaki 500 liranın yerinde olmadığını fark eden fırın çalışanları, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. İki gün boyunca şüphelinin yaptıkları ve fırın çalışanlarının arka bölümde ekmek üretimiyle meşgul oldukları sırada kasadaki parayı alıp kaçma anı, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

İKİ GÜN MİSAFİR EDİLDİ

Fırın çalışanlarından Hayati Türk, yaptığı açıklamada, İstanbul'dan gelen şüpheliyi 2 gün burada misafir ettiklerini ve arkadaş gibi davrandıklarını söyledi.  Türk, kendilerinde güven sağladığı için bu kişinin fırında bile kalmasına müsaade ettiklerini ifade ederek,"İlk gün bu kişi kalmak için ilçedeki bir otele gidiyor ve gece 11.00'de geri gelip, otelin kendisini almadığını söylüyor. Böylece bir gece fırında kalıyor. İkinci gece de aynı numarayı yapıyor ve görüntülerde görüldüğü gibi kasadaki paraları alıp gidiyor. Burada çalışan arkadaşlar da belki de 'İlerideki patronumuz' diyerek, iyi davranıyorlar. Bize sadece Sarıyer'de fırın işlettiğini ve Tokatlı olduğunu söyledi. Biz bu kişinin, bu olayı daha önce de yaptığını düşünüyoruz. Arkadaşları ve yardımcıları olduğunu sanıyoruz. Belki de hedefleri içerideki büyük kasayı götürmekti" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.