Hava Durumu

Taban: "Vatandaşlarımızın önerilerini öğrenmek istiyoruz"

Belediye Başkanı Alper Taban, 'Başkan Üniversite Adaylarıyla Buluşuyor' organizasyonu kapsamında Naire Çikayeva Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2018 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2018 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Taban: "Vatandaşlarımızın önerilerini öğrenmek istiyoruz"
 İnegöl ilçesinin her kesimine hitap eden bir yönetim anlayışı benimseyerek bu anlamda çalışmalar yapan Belediye Başkanı Alper Taban, 'Başkan Üniversite Adaylarıyla Buluşuyor' organizasyonu kapsamında Naire Çikayeva Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Taban, "Sizlerle yaptığımız bu buluşma, lise son sınıf öğrencileriyle beşinci buluşmamız. Daha önce Fen Lisesi, Öğretmen Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi öğrencilerimizle buluşmalar gerçekleştirdik. Çok keyifli sohbetler oldu. Burada da öyle olacağını düşünüyorum. Ben çok fazla konuşmayacağım, öncelikle sizlerin konuşmanızı ve sizleri dinlemek istiyoruz. Bugün bunun için buradayız” dedi. 
Şehirde yaşayan her vatandaşın İnegöl hakkında mutlaka bir görüş ve önerisi olabileceğini kaydederek konuşmasını sürdüren Taban, “Son dönemde bir değişim oldu ve bu değişim sonucunda arkadaşlarımız bayrağı bizlere emanet ettiler. Biz de bu süre içerisinde İnegöl’e ne katabiliriz bunun gayretini gösteriyoruz. Genç arkadaşlarımızın gözüyle nasıl bir İnegöl olmalı? Onlar ne görüyor, ne hayal ediyor merak ediyoruz. Gençlerimizin şehrimize karşı kanaatleri nedir? Bazen şununla karşılaşıyoruz; gençlere dair bir şey yok deniyor. Ne olmalı siz söyleyin dediğimizde bir şey çıkmıyor. İstenen tam olarak nedir? Sosyalleşmekten kasıt nedir bunu da bir anlamak lazım” diye konuştu. 
Öğrencilerin üniversite hazırlığına ilişkin de konuşan Taban, “Çıktığınız yolda sizlere başarılar dilemek istiyorum. Buluşmamızın aslında ilk maksadı bu. İkinci maksadı da şehrimize ilişkin sizin görüşlerinizi alabilmek. İnegöl’de 26 okulda yaklaşık 3 bin 100 civarında 12. Sınıf öğrencisi var. Bu İnegöl özelindeki rakamlar. Türkiye genelinde de 3 milyon 12. Sınıf öğrencisi bulunuyor. Çok kritik bir noktadasınız. Bunu belirtmeyi önemsiyorum. Rakipleriniz çok fazla. Bunun bilincinde olarak hareket etmeniz gerektiğini ifade etmek istiyorum. Bu rakipler arasından sıyrılmanın yol ve yöntemini sizler belirleyeceksiniz” ifadelerinde bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.