Hava Durumu

UÜ Çevre Topluluğu’ndan Bursagaz’a ziyaret

EWE Turkey Holding şirketlerinden Bursagaz, Uludağ Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan “Çevre Topluluğu”nu ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
UÜ Çevre Topluluğu’ndan Bursagaz’a ziyaret
 Öğrenci ve akademisyenlerden oluşan 72 kişilik “Çevre Topluluğu”na ev sahipliği yapan Bursagaz İş Mükemmelliği ekibi, heyete sürdürülebilirlik yaklaşımı, emisyon takibi ve karbon ayak izi konularında detaylı bilgiler aktardı. Bursagaz İş Mükemmelliği Birimi çalışanları Burcu Özkarakaş, Samet Meriçli ve Murat Aksum’un gerçekleştirdiği program kapsamında öğrencilere ayrıca “Doğal Gaz Kim Ya?” isimli eğitim ile doğal gazın kimyası da anlatıldı.
Teknik gezi kapsamında Bursagaz’ın LEED Platinum sertifikalı genel müdürlük binasını gezen Uludağ Üniversitesi Çevre Topluluğu, LEED sertifikasyon süreçleri hakkında da bilgiler edindi. En yüksek sertifika seviyesi olan LEED Platinum’a (Leadership in Energy and Environmental Design - Enerji ve Çevresel Tasarımda Liderlik) sahip çevreye saygılı Bursagaz Genel Müdürlük binası, teknik geziye katılan öğrencilerden tam not aldı.
Uludağ Üniversitesi öğrencilerini ve akademisyenlerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Bursagaz Yönetim Sistemleri Müdürü Halit Yılmaz, “Hem Bursagaz hem de EWE Turkey Holding olarak çevreye ve çevre ile ilgili yapılan bütün çalışmalara büyük önem veriyoruz. Sürdürülebilir bir dünya anlayışı ile dünyamızı daha yaşanabilir kılmak adına gençlere büyük sorumluluklar düştüğüne inanıyoruz. Bu doğrultuda, gençlere ilham vermek, aynı zamanda okul ve iş hayatlarında daha verimli yollar çizebilmelerine yardımcı olmak adına çeşitli platformlarda onlarla bir araya geliyoruz. Üniversiteler ile olan iş birliğini önemsiyor ve onlarla olan işbirliğimizi ve bilgi alışverişimizi artırarak devam ettirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.