Aşçılık öğrencileri yine ödülle döndü

Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 14. Uluslararası Mutfak Günleri Yarışması’ndan 2 altın, 9 gümüş, 3 bronz 2 merit madalya ile döndü.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.gazetebursa.com.tr/

İstanbul’da düzenlenen ve 25 ülkeden 400’ü yabancı deneme Bonusu olmak üzere toplam 2000 aşçının 70 kategoride yarıştığı 14. Uluslararası Mutfak Günleri’nde 25’i yabancı olmak üzere 100 kişilik jüri tarafından değerlendiriliyor.

Önceki yıllarda birçok başarıya imza atan Harmancık MYO Aşçılık Programı öğrencileri bireysel olarak katıldıkları alanlarda dereceye Casinoslot sahip olurken; ekip olarak katıldıkları “Modern Türk Mutfağı” yarışmasında da hazırladıkları menü ile ikinci oldu.

Gençler Pratik Ekip Yarışmasında da, Onur Erdem’in “Şalgamlı Pilav ile Fesleğen Soslu Somon Füme Sarma”sı, Oğuz Eroğlu’nun “Şarapla Çektirilmiş Pancar Sos Eşliğinde Risotto Yatağında Fesleğenli Köfte”s, Tolunay Çetin’in “Milföy Külahında Bademli ve Kestaneli Muhallebi”si ile üçüncülüğe layık görüldü.