KAPTAN SELÇUK 12 DAKİKADA 1 SARI KART GÖRDÜ

TFF 1. Lige Milli Takım maçları nedeniyle verilen ara nedeniyle Bursaspor’un geride kalan 7 haftasını istatistik olarak analiz ettik. Adnan Alp tarafından yapılan analizde çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.gazetebursa.com.tr/
 

TFF 1. Lige verilen ara nedeniyle Cuma günü oynadığımız Altay maçının ardından geride kalan 7 haftanın değerlendirmesi sonucunda çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Hedefini süper lig olarak belirleyen Bursaspor’da hedeflerin tutturulması için saha içinden ziyade saha dışı etkenlerin daha belirleyici olduğu ortaya çıktı.

SAHADAN ÇOK MASA BAŞI SONUÇLAR! Mesut Mestan yönetimin açıklamasına göre eski başkan Ali Ay döneminde yapılan bir ihmal neticesinde geçtiğimiz günlerde TFF tarafından Bursaspor’un 3 puanı silindiği açıklanmıştı. Her ne kadar yönetim tarafından verilen cezaya itiraz edeceğini açıklasa da bunun sadece prosedürden İbaret olacağı tahmin ediliyor.Her ne kadar TFF sitesinde -3 puan silme cezası puan cetveline işlenmese de sonucun pek değişmeyeceği bilgisi alındı. En çok moralleri bozan konuların başında TFF ‘den ziyade UEFA’da ki dosyaları durumu can sıkıyor.