Yazıcı: Kılıçdaroğlu haddini aştı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında kullandığı ifadelere bir tepki de Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’dan geldi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.gazetebursa.com.tr/

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik hakaret dolu sözlerine AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’dan tepki geldi. Konuyla ilgili basın açıklaması yayınlayan Başkan Yazıcı, Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin siyaset dilinden kesinlikle dışlanması gerektiğini vurgulayarak, "Siyasette yapılan işleri eleştirebiliriz ama bu tarz söylemler bir siyasi parti liderine yakışmıyor” dedi.

‘TOPLUMUMUZUN AHLAKİ DEĞERLERİNE AYKIRI SÖZLER Ana muhalefet partisi liderinin sözlerinin çirkin olduğunun altını çizen Başkan Yazıcı, bir kadına yönelik kullanılan yakışıksız ithamın Nerobet CHP tarihine geçecek talihsiz bir olay olarak değerlendirdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği seviyesiz söylemleri esefle kınıyorum. Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanının, konumu ne olursa olsun bir kadın hakkında bu derece çirkin söylemi kullanmış olması akıl tutulmasından ibarettir. Kendisini konuşmalarını yapmadan önce toplumuzdaki ahlaki değer yargılarını göz önünde bulunmaya davet ediyorum. Bu çirkin ithamları ile sadece kadınlarımıza değil, aile müessesine ve toplumumuzun değer yargılarına da zarar vermektedir. Kadın haklarını her konuda siyasetin dolgu malzemesi yapan bazı CHP’lilerin bu sözlere tepki göstermemeleri ise olayın bir diğer vahim boyutudur.