ULUDAĞ’DA KAMP BAŞLADI

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kayak-Snowboard branşının eğitimleri Uludağ´da başlıyor

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.gazetebursa.com.tr/
 24 Aralık tarihinde başlayacak olan 7-15 yaş arası kayak severlerin kayıt olabileceği sezonluk kamp dönemi 10 hafta sonu sürecek ve sporcular 80 saat kayak-snowboard eğitimi alacak. Ayrıca sporcuların Uludağ´daki konaklamaları, ulaşım, telesiyej, kayak-snowboard malzemeleri ve giysileri Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından karşılanacak. Kontenjan sayısı 25 kişiden oluşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sezonluk Kayak-Snowboard Kampı 18 Mart´ta son bulacak.

Sezonluk Kayak-Snowboard kampına kayıt yaptıramayanlar için başka bir seçenek ise Sömestr Kampı. 7-15 yaş arası kayak severlerin katılabileceği bu kamp ise 3 farklı dönemden oluşuyor. 21-25 Ocak, 25-29 Ocak ve 29 Ocak- 2 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek bu kamp dönemlerinde ise sporcular 16 Saat kayak-snowboard eğitimi alırken, sezonluk kamp döneminde olduğu gibi konaklama, ulaşım, telesiyej, malzeme tedariği gibi imkanlardan yararlanabilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü´nün Kayak-Snowboard kampları hakkında detaylı bilgi almak isteyen ailelerwww.bursabbspor.com internet sitesini ya da 0224 234 77 92 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.