Hava Durumu

Burdur’da Dostum Rüzgârı

Türkiye Hava Sporları Federasyonu’nun düzenlediği 2019 Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'nın Burdur'da düzenlenen 2’nci etabından, İnegöl Belediyespor Dostum Takımı Sporcuları yine kupalarla döndü. Takım Kulüpler Klasmanında ikinciliğe sahip oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Burdur’da Dostum Rüzgârı
 3-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 2. Etap yarışmasında Kerem Dinçer, Kemal Kumral, Anıl Doruk ve Elif Güleryüz’den oluşan İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) takımı 2. sırada yer aldı. Burdur Gölü manzarası eşliğinde yapılan ve 2 gün süren yarışmaya Türkiye’nin farklı şehirlerden 5’i kadın 29 sporcu katıldı.

YARIŞMA 1’İNCİSİ SON ÜÇ YILIN ŞAMPİYONU KEREM DİNÇER OLDU

Yamaç paraşütü denince akla gelen ilk isim olma yolunda bayrağı elden bırakmayan DOSTUM sporcusu Kerem Dinçer turnuvada 1’inci olurken, Kadınlarda Dostum Takım Sporcusu Elif Güleryüz yarışmayı 3’üncü tamamladı.

DOSTUM FİNALE HAZIRLANIYOR

Dört etaptan oluşan şampiyonanın ilk etabı Mersin’de tamamlanmış olup, bir sonra ki etap Hatay’da, final ise Bursa’da gerçekleşecek. İlk iki etapta başarısıyla göz dolduran Dostum Yamaç Paraşütü Takımı, Burdur’un ardından diğer etap ve final için hazırlıklarını sürdürüyor.

80 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteren Dostum, açılışından bugüne Yamaç paraşütünün yanı sıra okçuluk ve doğa yürüyüşleri de dâhil olmak üzere birçok alanda gökyüzünün ve doğanın renklerini keşfetmek için sizleri bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.