Hava Durumu

Şampiyonluğa engel yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Spor Toto Duyma Engelliler Futbol 1. Lig’inde grup şampiyonu olarak ‘Süper Lig’e yükselen Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı’nın kupa sevincini paylaştı ve sporculara moral verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Şampiyonluğa engel yok!
 Spor Toto Duyma Engelliler Futbol 1. Lig müsabakalarında grup şampiyonu olup ‘Süper Lig’e yükselen Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı ve yöneticileri, şampiyonluk sevincini, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile paylaştı. Aktaş, sporcularla Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya geldi. Bursa’da spora ve sporculara büyük önem verdiklerini, Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde de sportif faaliyetleri sürdürdüklerini anlatan Başkan Aktaş, “Spor Toto Duyma Engelliler Futbol 1. Lig müsabakalarında grup şampiyonu olarak Süper Lig’e yükselen Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı’nı tebrik ediyorum. Bursa’yı Süper Lig’de temsil edecek olan sporcularımızla gurur duyuyoruz” dedi.

Bursa’nın adını duyurmaya devam

Yöneticilerden takımla ilgili bilgiler alan Başkan Aktaş, bundan sonra da sporcuların, başarılarıyla, Bursa’nın adını duyurmaya devam edeceğine inandığını söyledi. Spor Toto Duyma Engelliler Futbol 1. Lig müsabakalarında grup şampiyonu olmanın heyecanını yaşayan sporcular ise şampiyonluk kupasını, kendilerine her zaman destek olan Başkan Aktaş’a takdim etti.

Bir yandan başarının mutluluğunu yaşarken diğer taraftan ise tesis konusunda eksikleri olduğunu ileten sporcular, ziyaretin sonunda Başkan Aktaş’a çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Aktaş da şampiyon takıma el emeği bir tablo hediye ederek, başarılarının devamını diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.