Hava Durumu

TOFAŞ’IN KONUĞU EMPERA HALI GAZİANTEP

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 26. haftasında sahasında Empera Halı Gaziantep Basketbol’u ağırlayacak. 27 Mart Cumartesi günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.15’te başlayacak ve Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2021 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2021 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
TOFAŞ’IN KONUĞU EMPERA HALI GAZİANTEP
 ING Basketbol Süper Ligi 26. haftasında TOFAŞ, Empera Halı Gaziantep Basketbol’u konuk ediyor. Ligde geçen hafta deplasmanda Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u 76-101 mağlup etmeyi başaran, hafta içinde ise sahasında oynadığı Happy Casa Brindisi karşılaşmasını kaybederek Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde play-off maçlarının tamamlanmasına 2 hafta kala 8’li Final şansını matematiksel olarak yitiren Mavi Yeşilliler, artık ligdeki hedeflerine odaklanırken; evinde kazanarak ilk 4 mücadelesini sürdürmeyi hedefleyen Bursa temsilcisinde zorlu maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Ligde geçen hafta evinde Aliağa Petkim’i 76-64 mağlup eden Nenad Markovic yönetimindeki Gaziantep Basketbol ise 13 galibiyet-12 mağlubiyet ile 8. sırada play-off mücadelesi veriyor. Tofaş, Empera Halı Gaziantep Basketbol ile ligin ilk yarısında oynadığı karşılaşmadan ise bir sayı farkla 68-67 mağlup ayrılmıştı.

 

27 Mart Cumartesi günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.15’te başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2’den canlı olarak ekranlara gelecek.

 

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligde sıradaki maçında 3 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Petkimspor ile kozlarını paylaşacak. Mavi Yeşilliler, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise play-off turu I Grubu 5. hafta karşılaşmasında 30 Mart Salı günü evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.