Hava Durumu

‘’AB teröre sırtını dayadı’’

Bursa Düşünce Kulübü (BDK) Olağanüstü kongresinde yapılan seçimle, Ercan Yakut yeniden genel başkan seçildi. Kongrede önemli mesajlar veren Emine Yavuz Gözgeç ise,’’AB’nin teröre sırtını dayadığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
‘’AB teröre sırtını dayadı’’

Dobruca Tesislerinde yoğun bir katılımla gerçekleşen kongreye AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Kestel Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Erdem, Bursa İl Müftü vekili Mehmet Köktaş’ın yanı  sıra meclis üyeleri, AK Parti il yöneyim kurulu üyeleri Mahmut Turan, Salih Bahadıroğlu, siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileri katıldı.

BDK GENEL BAŞKANI DEĞİŞMEDİ

Yapılan seçimde delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden Bursa Düşünce Kulübü’nün Genel Başkanı seçilen Ercan Yakut sözlerine, Kayseri’de yaşanan hain saldırıyı kınayarak başladı. Yakut,  “Kayseri’de canımızı yaktılar ancak, PKK ve teröre destek olan iç ve dış güçler bilsin ki bizi asla diz çöktüremeyecekler. Türkiye,  hiçbir tehdide boyun eğmeyecek kadar güçlü bir devlettir” dedi.

DUVARA TOSLADILAR

Konuşmasına Türkiye’yi yasa boğan Kayseri’deki terör saldırısında şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı dileyerek başlayan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursa Düşünce Kulübü’nün çalışmalarından heyecan duyduğunu belirtti. Konuşmasında devam eden Çavuşoğlu, “ Kafamızı kaldırdığımızda şimdi şunu görüyoruz, dünyayı dizayn etmeye çalışanlar, ülkemiz adına açtıkları parantezin hiç de iyi bir parantez olmadığını şimdilerde daha iyi görüyoruz. İnsani değerler üzerinde yükseldiklerini söyleyen batı toplumları ve devletleri, bu standartları ülkemiz üzerinde farklı şekilde denediklerini görüyoruz. Bunu yaparken de cephe savaşı açarak değil, terör örgütleriyle yapmaya çalışıyorlar. Ülkemiz için açtıkları parantezi, yürüttükleri vekâlet savaşıyla kapamak istiyorlar ama 14 yıldır devleti yöneten güçlü iktidarın duvarına tosladılar, meydan okumayla karşılaştılar, hayal kırıklığına uğradılar. Şunu herkes görüyor ki üzerimizde oynanan oyunlara ve uluslararası cerrahi işleme müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Bizim dik duruşumuzu gören malum güçler, insani olmayan metotlarıyla bizi diz çöktürmek istiyorlar ama asla başaramayacaklar. Türkiye, hem sınır komşularının hem de Ortadoğu’daki ülkelerin model devletidir, barış adasıdır” dedi.

“REBRENİTSA’YI GÖRMEYENLER, HALEP’İ NASIL GÖRSÜN?”

Düşünce Kulübü Genel kuruluna katılanlar arasında bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Kayseri’de yaşanan menfur saldırıyı lanetledi. Gözgeç,“Terör saldırısını yapanları, destek olanları Allah kahhar sıfatıyla kahretsin. Tabi terör sadece ülkemizin sorunu değil, tüm dünyanın sorunu. Şiddete dayanarak hak talep etme, hak ileri sürme hatta belki de bunu bir barış perdesi adı altında, barış adı altında yapıyor olmak ve teröre karşı olduğunu söyleyen Avrupa birliği ülkeleri, terörle mücadele ederken bizlere yol gösteriyor gibi görünüp, terörün yanında durduklarını görüyoruz. Şimdi terörün karşısında olduğunu sananlar, Halep’teki katliamı, Suriye’deki iç savaşa gözlerini yumuyorlar, tıpkı Srebrenitsa’da olduğu gibi.  Kapısının önünde Yıllar önce işlenen cinayetleri görmeyen Avrupa, Halep’teki katliamları nasıl görsün?  Kimse kusura bakmasın; AB teröre sırtını dayamıştır, üç maymunu oynamaktadır” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.