Hava Durumu

Adliye Kavşağı'nda çalışmalar tam gaz

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından iki hafta önce temeli atılan Adliye Kavşağı'nda Fuar Caddesi girişine sinyalize olmadan giriş yapılacak şekilde alternatif güzergah oluşturabilmek için yapılan köprüde kiriş montajları başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2022 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2022 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Adliye Kavşağı'nda çalışmalar tam gaz

Bursa’da ulaşım sorununun ortadan kaldırılması amacıyla yol genişletme ve yeni yollar, akıllı kavşaklar, toplu ulaşımı teşvik, raylı sistem yatırımları gibi çalışmaları aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, trafiğin tıkanan damarlarını yeni köprülü kavşaklarla açıyor. Yeni adliye binasının da taşınmasıyla birlikte Yakın Doğu Çevre Yolunun İstanbul Caddesi’ne bağlantı noktasındaki trafik yükü her geçen gün artarken, Büyükşehir Belediyesi bu sorunu iki luplu kavşak ile çözüme kavuşturuyor. Yaklaşık iki hafta önce temeli atılan proje kapsamında, 3 açıklıklı 117 metre uzunluğunda ve 2 açıklıklı 54 metre uzunluğunda iki köprü ile 3 bin 500 metre bağlantı yolu yapılacak.

Köprülerde imalat başladı

Yaklaşık 75 milyon liraya mal olacak kavşağın 5,5 ay gibi kısa sürede bitirilmesi hedeflenirken, bölgede hummalı bir çalışma sürüyor. Yakın Doğu Çevre Yolundan Fuar Caddesi girişine sinyalize olmadan giriş yapılacak şekilde alternatif güzergah oluşturabilmek için yapılan köprüde kiriş montajları başladı. İki açıklıklı 3 ayaklı köprü için 20 adet kiriş montajı yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.