Hava Durumu

AK PARTİ OSMANGAZİ TEŞKİLATI POLİSİN YANINDA ALİ YILMAZ: EMNİYET GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi ilçesindeki polis merkezlerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2016 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2016 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
AK PARTİ OSMANGAZİ TEŞKİLATI POLİSİN YANINDA  ALİ YILMAZ: EMNİYET GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ
  Ali Yılmaz, ziyaretlerde, Beşiktaş’ta yaşanan hain saldırı neticesinde şehit olan emniyet mensuplarına ve vatandaşlar için başsağlığı dilerken, yaralılar için de acil şifalar temennisinde bulundu.

Ali Yılmaz ile beraberindeki partililer; ilk olarak Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Akan’ı ve ardından İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Uzman’ı ziyaret etti. AK Parti Osmangazi heyeti daha sonra sırasıyla Çekirge Polis Merkezi, Çarşı Polis Merkezi ve Alemdar Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği’ni ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından bir değerlendirme yapan Ali Yılmaz, şunları söyledi:

“Bu hain ve kalleş saldırı neticesinde ne yazık ki bir kez daha onlarca eve ve yüreklere ateş düştü. Üzgünüz. Duygularımızı anlatmada kelimeler yetersiz kalıyor. Sadece şunu söylemek isterim. Bu gibi menfur saldırılar bizlerin birliğine ve bütünlüğüne asla ve asla zarar veremeyecek. Bizler, her zaman vefakâr ve cefakâr emniyet güçlerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle şehit olan kardeşlerime Allah’tan rahmet ve sevenlerine sabır, yaralılara da şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun, vatanımız ve milletimiz var olsun.”


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.