Hava Durumu

AK Parti Yıldırım'dan şehitler için anlamlı program

Artan terör olayları sonucu, önce İstanbul Beşiktaş’ta çevik kuvvet polislerine, daha sonra Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerin bindiği halk otobüsüne yapılan saldırılarda şehit düşen polis ve askerler için AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve 44 Hatim duası okuttu.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2016 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
AK Parti Yıldırım'dan şehitler için anlamlı program
 Güllük Camii’nde düzenlenen programa AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, parti yöneticileri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN YAZICI: AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR 


Bugün Türkiye’yi vuran terörün yarın onlara destek verenleri de yakacağını belirten Başkan Yazıcı, Türkiye’nin büyük bir oyunun içine çekilmek istendiğini söyledi. Türkiye’yi kamplara bölmek, devlet ile halkı karşı karşıya getirmek isteyenlerin bu tür aşağılık yollara başvurmalarının acziyet göstergesi olduğunun da altın çizen AK Parti Yıldırım ilçe Başkanı Hüdayi Yazıcı “Terör saldırıları ile devlet kurumlarımızın özgüvenini, halkımızın huzurunu, birlik ve bütünlüğünüzü sarsmaya, ülke siyasetine yön vermeye çalışan menfur odaklar gereken yanıtı alacaklardır. Her ne kadar sonsuz acı ve öfke içinde olsak da geçmişte pek çok badireyi atlatmış olan devletimiz ve milletimiz böylesi saldırılar karşısında infiale kapılmama metaneti ve tecrübesine sahiptir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, gazilerimize de şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.