Hava Durumu

Başkan Mustafa Işık: “Artık başımıza icat çıkaran nesiller istiyoruz”

Gürsu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi ve Eurodesk Temas Noktasıyla, Türkiye’nin Bilim Festivali 9. Science Expo Uzay ve Havacılık Festivali’nde yerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2022 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2022 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başkan Mustafa Işık: “Artık başımıza icat çıkaran nesiller istiyoruz”

Gençlerin bilimin ışığında çağın koşullarını yakalayarak gelişimlerinin sağlanmasında önemli projeleri hayata geçiren Gürsu Belediyesi’nin, Türkiye’nin Bilim Festivali 9. Science Expo Uzay ve Havacılık Festivali’nde açtığı stantta, gençler geleceklerine yön verecek olanaklar hakkında bilgilendirildi.
Türkiye’nin Bilim Festivali 9. Science Expo Uzay ve Havacılık Festivali’nin, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in de katılımıyla gerçekleştirilen açılışına katılan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Başımıza icat çıkarma’ denerek büyütülen nesillerden ‘Başımıza icat çıkarın’ diye yönlendirilen yeni nesillerimizle zengin tarihimize yakışacak yeni nesiller yetiştireceğiz. Gençlerimizi, festivalde yoğun ilgi gören standımızı ziyaret ederek onlar için sunduğumuz olanaklar hakkında bilgi almaya ve sunduğumuz hizmetlerden faydalanmaya bekliyoruz. Bilimi ulaşılmaz ve zor olmaktan çıkarıp, toplumun tüm kesimlerini bilimle buluşturmak amacıyla Bursa Büyükşehir Belediyemiz önderliğinde gerçekleştirilen Bursa Bilim Festivali’nde biz de kurum olarak yer almanın mutluluğunu yaşadık. Gençlerimizin geleceğimize ışık olacak hayallerini hayata geçirmelerine destek olmak hedefiyle, onların her alanda yollarına pusula olmaya çalışıyoruz ve onların başarılarıyla gururlanıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.