Hava Durumu

Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Taban, el birliği ile bu günleri atlatıp yeniden bir arada bayramlar kutlayacağımızı söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı
 Başkan Taban, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Birlik beraberlik ve kardeşliğin daha da artmasına vesile olan, Müslümanların tek yürek olarak kutladığı Ramazan Bayramının bizlere yansıttığı güzel duyguların gönlümüzü sarması en büyük temennimiz.”

KALABALIK SOFRALARDA BULUŞAMADIK AMA EKMEĞİMİZİ BÖLÜŞTÜK
“Ellerin semaya, gönüllerin hakka, alınların secdeye yöneldiği 11 ayın sultanı Ramazan’ı bu yıl tüm dünyada etkili olan covid-19 salgını nedeniyle kalabalık iftar sofralarından uzak, alışık olduğumuz düzenden farklı yaşamak zorunda kaldık. Yeniden kalabalık sofralarda buluşmak en büyük dileğimiz. Ancak yarın bir araya olabilmemiz için bugün sosyal mesafeye ve kurallara uymamız gerekiyor. Bu süreç içerisinde belki sofralarda buluşamadık ama ekmeğimizi paylaşmaya çalıştık. Yine camilerimize gidemedik ama dualarda birbirimize ortak olduk, dualarda buluşmaya çalıştık. Büyüklerimizle bir arada olamadık ama belki onların ihtiyaçları olan konuları çözmeye çalışarak faydalı olmaya gayret ettik. Bu süreçleri el birliği ile atlatacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izniyle sürecin de Türkiye ortalamasında güzel gittiğini görüyoruz ama bir rehavet oluşmasını da istemiyoruz. Lütfen sağlığımızı koruyalım.”

BAYRAMA KAVUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
“Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı 11 ayın sultanı Ramazanı Şerif’i geride bırakarak bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramının bizler için ayrı bir yeri var. Çünkü Ramazan Bayramı, her gün tutulan orucun iftar vaktindeki sevinci gibi, tutulan bir aylık orucun toplu bir iftar sevincini ifade ediyor. Bu yıl ramazan bayramını sokağa çıkma kısıtlamasıyla evlerimizde kutlayacağız. İnşallah önümüzdeki yıllarda yine hep birlikte kucaklaşarak kutlayacağımız bayramlara erişmek dileğiyle tüm ilçe halkımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde, tüm sevdiklerimiz ile birlikte nice bayramlar geçirmeyi cenabı Allahtan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.