Hava Durumu

Bursa'da Dünya Kupası coşkusu

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Kosova karşısında elde ettiği galibiyetle 24 yıl sonra yeniden Dünya Kupası bileti alması, Bursa’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2026 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2026 10:48
Kaynak: İHA
Bursa'da Dünya Kupası coşkusu

Tarihi başarının ardından kent genelinde vatandaşlar kutlamalar için sokağa döküldü. Şehrin ana arterleri ve meydanlarında bir araya gelen Bursalılar, araç konvoyları oluşturarak milli gururu doyasıya yaşadı. Ellerinde Türk bayraklarıyla kutlamalara katılan her yaştan vatandaş, tezahüratlar eşliğinde uzun süre şehir turu attı. Gece boyunca devam eden kutlamalarda renkli görüntüler ortaya çıkarken, bazı noktalarda yoğunluk nedeniyle trafik zaman zaman yavaşladı.


24 yıl sonra gelen Dünya Kupası sevinci, Bursa sokaklarında adeta bayram havası oluşturdu. Kentte yaşanan coşku, uzun süre hafızalardan silinmeyecek anlara sahne oldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.