Hava Durumu

Bursa'da Engelsiz Piknik Etkinliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılay Bursa Şubesi ve Mudanya Engelliler Derneği işbirliğinde düzenlenen Engelsiz Piknik Etkinliği'nde, özel gençler gönüllerince bir gün yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2022 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2022 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa'da Engelsiz Piknik Etkinliği

Üç yüz elliyi aşkın özel bireyve ailelerinin katılımları ile gerçekleştirilen organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu. Programda konuşan AK Parti Bursa İl Sosyal Politikalar Başkanı Kevser Öztürk; "Engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanına entegre olmasını istiyoruz" dedi.

Kızılay Altıntaş Tesisleri'nde gerçekleştirilen 'Engelsiz Piknik' etkinliğinin pandemi sonrası yapılan ilk etkinlik olduğunu aktaran Öztürk, "AK Partimizin özel bireylere yönelik ürettiği politikalarının temelinde engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama hiçbir 'engelle' karşılaşmadan entegrasyonu hedefi yatıyor. İktidarlarımız boyunca engelli vatandaşlarımızın geleceğini garanti altına almak için, evde bakım, meslek edindirme kursları gibi maddi tedbirleri almamıza ek olarak engelli vatandaşlarımızın hayata yüzde yüz katılımını da sağlamayı hedefledik. Bursa Sosyal Politikalar ekibi olarak hayata yüzde yüz katılım etkinlikler dizisinin pandemi sonrası başlangıcını 'Engelsiz Piknik' ile yaptık” dedi.

YÜZDE YÜZ HAYATA ENTEGRASYON ETKİNLİKLERİ TÜM YAZ SÜRECEK

Yaz aylarının gelmesiyle beraber etkinliklerin Bursa'nın dört bir yanında devam edeceği bilgisini veren İl Sosyal Politikalar Başkanı Kevser Öztürk; "Hayata yüzde yüz katılım ettinlikleri yaz aylarında tüm Bursa'da gerçekleştirilecek. Engellilerimizi piknikte, tiyatroda, denizde aklınıza gelen her yerde göreceksiniz. Bursa'daki tüm engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini bekliyoruz. Orgarnizasyona katkı koyan Bursa Büyükşenir Belediyesi, Türk Kızılay Bursa ekipleri, Mudanya Engelliler Derneği ile Mudanya Ak Parti Teşkilatımıza sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.