Hava Durumu

Bursalılar pazar gününü denizde geçirdi

1 Temmuz ile birlikte gevşetilen pandemi tedbirleri kapsamının ilk pazar gününü Bursalılar denize girerek değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2021 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2021 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursalılar pazar gününü denizde geçirdi

1 Haziran itibariyle gevşetilen pandemi tedbirlerinde pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması 1 Temmuz’a kadar devam etmişti. 1 Temmuz ile birlikte yeni normalleşme kuralları çerçevesinde bir çok kısıtlamayla beraber pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması da kaldırılmıştı. Uzun süreden sonra pazar gününü dışarda geçirmek isteyen vatandaşlar dışarıya akın etti. Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Kumsaz Mahallesi’nde de insanlar pazar gününü denize girerek değerlendirdi. Birkaç haftadır deniz salyasının da görülmediğini ifade eden vatandaşlar, denizin sıcak ama pis olduğunu ifade etti.
Gemlik Belediyesi’ne bağlı çalışan cankurtaranlar da tüm gün vatandaşın can güvenliği için görev yapıyor. Bu sezon herhangi bir olayın yaşanmadığı Kumsaz’da sezonun böyle bitmesi bekleniyor. Denize girmek için Kumsaz’ı tercih eden Enes Yüksel de, sahilin kalabalık olduğunu, denizin sıcak ama pis olduğuna dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.