Hava Durumu

Bursa’nın yeni yüzü ZHF Danışmanlık

Bursa’da faaliyetlerine başlayan ZHF Turizm Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Tic. Ltd’nin çalışma ofisi görkemli bir törenle kapılarını açtı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2020 20:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2020 20:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa’nın yeni yüzü ZHF Danışmanlık


Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve çok sayıda davetli katıldı.  Açılış töreninde konuşan ZHF Danışmanlık Genel Müdürü Zafer Öztürk, şirketi kurma fikrinin işletmelerde, eğitim ve seminer eksikliklerini fark etmesiyle birlikte geliştiğini ifade ederek, “ Teknik eğitim ve altyapı hizmeti verebilecek ekiplerle ve yasal mevzuat konularında da hukuk büroları ile görüşmeler gerçekleştirdik” dedi.

VİRÜS PLANLARI BOZDU

Şirketi kurmak için her şeyi hazır hale getirdikleri günlerde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün planlarını bozduğunu ifade eden Öztürk, “ Devletimizin, özellikle sağlık çalışanlarının büyük çabalarıyla bu günlere geldik ve açılışımızı gerçekleştirebiliyoruz” şeklinde konuştu. Faaliyet gösterecekleri sektörler arasında otomotiv, turizm gibi tecrübeli olduğu alanlar bulunduğunu ifade eden Öztürk, “ Yapacağımız işlerde, devletimize, milletimize faydamız olursa ne mutlu bizlere. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

EKONOMİYE KATKI

Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, böylesine zor bir dönemden geçerken bu tür girişimlerin ilerisini için moral aşıladığını ifade ederek “ Şahsım adına şirketin Genel Müdürü Zafer Öztürk’e çok teşekkür ediyorum.  Temennim o dur ki ZHF Danışmanlık firması Bursa’mızın ekonomisine katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.