Hava Durumu

Bursa’nın yüzde 65’i akıllı telefona geçti

Turkcell’liler hızlı ve kaliteli iletişimi tercih ederek 4.5G uyumlu akıllı telefonları tercih etti. 2016 Kasım sonu itibarıyla Bursa’da Turkcell’lilerin 4.5G uyumlu akıllı telefon kullanımı yüzde 65’e ulaştı. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, “4.5G ve akıllı telefonlar Türkiye’nin geleceğini değiştirecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2016 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2016 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa’nın yüzde 65’i akıllı telefona geçti
 Türkiye’nin kesintisiz ve hızlı iletişim sağlayan 4.5G’ye geçtiği 1 Nisan 2016 tarihinden buyana akıllı telefon kullanımı hızla artarken Bursa akıllı telefonların en çok kullanıldığı iller arasında yer aldı. Bursa’da Turkcell kullanıcılarının yüzde 65’inin 4.5G uyumlu akıllı cihazlara geçtiğini söyleyen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, “2017’de bu oranın çok daha yukarılara çıkmasını bekliyoruz” dedi. 4.5G ile Türkiye’nin dijital bir dönüşüm yaşadığını ifade eden Erkan, “Dünyanın en güçlü 4.5G altyapılarından birisini Türkiye’nin 81 ilinde hazır hale getirdik. İlk 8 ayda her 3 Turkcell’liden 2’si 4.5G’yi tercih etti. Yüksek mobil internet hızı ve kapasitesi sunan 4.5G aboneliğini aktif hale getiren Turkcell abonelerinin akıllı telefon talebi de arttı.Kasım sonu itibariyle Bursalıların yüzde 65’i 4.5G uyumlu akıllı telefona geçti. Turkcell, 4.5G hızı ve kaliteli iletişimden bireysel ve kurumsal tüm müşterilerinin yararlanabilmesi için akıllı telefonlara özel indirim avantajları sunuyoruz” diye konuştu.

 

4.5G Türkiye’yi değiştirecek

 

4.5G’nin ekonomiden işe, eğitimden sağlığa kadar birçok alanda hayatı değiştirip kolaylaştıracağını sözlerine ekleyen Erkan, “4.5G kullanan işyerlerinin rekabet gücü artıyor. Teknolojiye ayak uyduramayanlar ise pazarlarını başkalarına kaptıracak. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan perakendeye kadar hemen hemen tüm sektörler dönüşüyor. Bu değişimin merkezinde de akıllı telefonlar var. Turkcell olarak bu dönüşüm sürecinde hem güçlü altyapımız hem de ürün servislerimizle müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Turkcell’lilerin akıllı telefonlarında 4.5G’yi kullanabilmeleri için SIM kartlarının da bu teknolojiyi desteklemesi gerekiyor. Turkcell müşterileri SIM kartlarının 4.5G’ye uyumlu olup olmadığını turkcell.com.tr’den ya da 4.5G yazıp 2222’ye göndererek öğrenebiliyorlar. Uyumlu SIM kartlar Turkcell Flagship Mağazaları, Kurumsal Çözüm Merkezleri, Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell Yetkili Satış Noktaları’ndan temin edilebiliyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.