Hava Durumu

BUSAD’dan Çelik’e ziyaret

Bursa Sağlık Çalışanları Derneği (BUSAD) Başkanı Metin Altundal, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2016 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BUSAD’dan Çelik’e ziyaret
 Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Metin Altundal ile bir araya gelip, ilçe meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çelik, “İlçemizin meselelerini görüştü. Yapacak olduğumuz projelerin hayata geçmesiyle sağlık personelimizin çok daha farklı bir konumda olması söz konusu. Hastanemizin artık müteahhit firma ile karşılıklı sözleşmelerin imzalanması aşamasına gelmesi sevindirici. Bu ilçemiz için önemli bir konudur. Hastanemizin hayata geçmesi için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Hastanemizin temelini attıktan sonra bütün çalışan personelimizin farklı imkanlar ile karşı karşıya getirilmesi onları rahatlatacak. Hem de yerelde rahatlık sağlayacak. Ziyaretlerinden dolayı ilçem adına kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BUSAD Başkanı Metin Altundal ise, “Başkanımız Süleyman Çelik’e teşekkür ediyoruz. Yenişehir Bursa’mıza en yakın ilçelerimizden birisidir. Bugüne kadar hem dernek, hem de diğer anlamlarda Yenişehir’e hizmet edildiğini düşünenlerdeniz. Yenişehir inşallah bundan sonra da hak ettiği en iyi yerlere gelecek. Bu anlamda kendilerini ziyarete geldik. Diğer ilçe ve illerde son derece modern hastaneler var, neden bunun Yenişehir ilçesinde olmadığını kendi kendimize soruyorduk. Fakat başkanımız bugün bunun müjdesini bizlere verdi. Yakın zamanda 75 yataklı bir hastanenin yapılacak olması bizleri çok mutlu etti” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.